Våra parkeringsplatser

Våra p-platser hanteras av Apcoa Parking. Det innebär att avier, frågor och ändringar rörande kontrakt sköts av Apcoa.

I Apcoas serviceportal kan du som kund logga in och se avtalsuppgifter, hyresavier samt byta aviseringsmetod. Inloggning sker med personnummer och BankID.

Hyr en p-plats i föreningen.

Du kan bara hyra en plats om du redan är medlem i brf. Ekparken. Klicka på knappen nedan för att komma till uthyrningssidan. Lösenordet hittar du under knappen.

Uppstår något fel – maila eller ring Apcoa direkt.

Ekpark3n!

Säg upp din p-plats i föreningen.

Flyttar du eller vill du inte längre hyra p-plats. Uppsägningstiden är 3 månader. Vid flytt finns ingen uppsägningstid. Observera att du själv måste säga upp ditt avtal, avtalet är personligt mellan dig och Apcoa. Maila eller ring Apcoa direkt.

Betalsätt

E-faktura

Vill du fortsättningsvis ha e-faktura via din bank ansöker du om det via din bank. Sök efter Apcoa Parking Svenska AB eller Europark Svenska AB. Ändringen sker från nästa avisering.

Autogiro

Autogiro ansöker du om via din bank, du uppger då betal-id som finns på hyresavin från Apcoa för december och får en bekräftelse från din bank om att registreringen gått igenom.

Digital faktura

Titta på filmen nedan för att se hur du byter till digital faktura. Digital faktura innebär att du får din faktura via e-post istället för som papperskopia i brevlådan. Den senare kommer att kosta 59 kr från 1 april 2024.

Pappersfaktura

Du får per automatik en pappersfaktura i brevlådan om du inte gör någon av ändringarna ovan. Fr.o.m. 1 april 2024 kommer dessa att kosta 59 kr/mån.

Så här gör du bytet till digital fakturaservice.apcoa.se

Kontaktuppgifter Apcoa

Tel: 08-556 306 70

E-post: uthyrning@apcoa.se

Chattfunktion finns på www.apcoa.se

Laddstolpar

Av våra 73 platser är 18 konverterade till laddning. Dessa är utspridda på föreningens olika parkeringsytor. Laddningens administration och betalning sköter du själv via en mobilapp.

Hyr du parkeringsplats men inte nyttjar laddfunktionen kan du bli ombedd att byta plats för att ge en granne med elbil möjlighet att ladda sitt fordon.

Kontakta oss för mer information om laddplatser.

Du som vill hyra en laddplats kommer att bli tilldelad den platsen som föreningen utser. Det går inte att välja plats. Finns det inga lediga laddplatser får du en plats så fort en sådan blir ledig.

Vi vill vara tydliga med att vara medlem i en bostadsrättsförening innebär att man ingår i ett kollektiv. Vi delar på gemensamma resurser vilket i sin tur innebär att man behöver vara flexibel och följa dom regler som gäller för att vi ska kunna få en fungerande vardag tillsammans.

När du fått din laddplats i föreningen

När du har fått din laddplats i föreningen måste du registrera dig själv hos Wattif genom att ladda ner deras app här:

Kontaktuppgifter Wattif

 

Tel: 0771-555 100

E-post: helpswe@wattifev.com

Webbplats